Kompanija

Naša vodeća pozicija u industriji potvrđena je dugogodišnjom tradicijom u izradi kvalitetnih proizvoda od lima i metala. Otkrijte zašto smo broj jedan.

Dobrodošli u MetalProfit d.o.o.

Otkrijte zašto smo lider i broj jedan u industriji.

Od 2014. godine, naša kompanija se uspješno bavi projektovanjem i proizvodnjom složenih sklopova od lima, kućišta za upravljačke jedinice i kućišta mašina na proizvodnoj površini od 2000 m². Zahvaljujući kvaliteti svojih proizvoda i usluga, stekli smo ugled i povjerenje brojnih renomiranih europskih proizvođača strojeva.

Svoje proizvode izrađujemo uz pomoć više od 100 visokokvalifikovanih radnika koji su vješti u upotrebi najsavremenijih tehnologija i alata. Zbog stručnosti i predanosti naših radnika u stanju smo osigurati kvalitetne proizvode koji su u potpunosti usklađeni sa specifikacijama kupaca.

Osim kvalitete proizvoda, naša kompanija također drži do svojih vremenskih rokova isporuke. Svojim kupcima pružamo Kanban i Just in time isporuke, što znači da smo u stanju isporučiti svoje proizvode u tačno vrijeme kad ih kupci trebaju. Takav pristup omogućuje kupcima da optimiziraju svoju proizvodnju i smanje svoje troškove, što je posebno važno u današnjem tržišnom takmičenju.

Svi proizvodi naše kompanije proizvode se u skladu s najvišim standardima kvalitete, uz korištenje najboljih materijala dostupnih na tržištu.

Ulaganje u najnoviju tehnologiju, najsavremeniju proizvodnu opremu i visoko kvalifikovane radnike, našu kompaniju je učinilo jednim od vodećih proizvođača kompleksnih sklopova od lima i kućišta mašina u regiji. Oduvijek smo bili predani inovativnom razmišljanju, što nam je omogućilo da se prilagodimo novim trendovima i zahtjevima tržišta.

 

Naša Misija

Kao proizvođač visokokvalitetnih proizvoda i sklopova naša misija je da konstantno unapređujemo proizvodnju, usvajamo nove tehnologije i procese a sve u cilju ispunjenja potreba naših kupaca.

Naša Vizija

Naša vizija je biti globalni lider u proizvodnji visokokvalitetnih proizvoda i sklopova, usmjerena na konstantno unapređenje i prilagodbu specifičnim potrebama kupaca, uz fokus na razvoj zaposlenika i održivost.

Upravljanje Kvalitetom

Certificirani smo po normi ISO 9001:2015 od strane TüV Süd München za djelatnost obrada limova i drugih metalnih proizvoda plastičnom deformacijom i mašinskom obradom.

Zašto odabrati nas?

Jer smo spremni svojim kapacitetima, tehnologijom i znanjem odgovoriti svim tržišnim izazovima!

10 godina iskustva

Od 2014. godine, naša kompanija se uspješno bavi projektovanjem i proizvodnjom složenih sklopova od lima i metala.

Profesionalan tim

Naši radnici su ne samo visoko obrazovani i stručni, već su i izuzetno posvećeni poslu, čineći nas liderom u industriji.

Brza Isporuka

Kupcima pružamo Just in time isporuku, što znači da smo u stanju isporučiti svoje proizvode u momentu kada ih kupci trebaju.

Globalno Prisutni

Kvalitetom svojih proizvoda i usluga, stekli smo ugled i povjerenje brojnih renomiranih europskih kompanija.

Tražite pouzdanog i stabilnog
poslovnog partnera?

Želite li da našim proizvodima i uslugama proširite i unaprijedite svoje poslovanje? Mi smo tu da saslušamo vaše potrebe i zahtjeve i pronađemo idealno rješenje za vas. Da zajedno sigurnim i stabilnim korakom idemo u rast i razvoj. Kontaktirajte nas danas i započnimo saradnju!

Tražite posao?

Želite raditi u dinamičnom okruženju, sticati nove vještine i znanja? Pridružite nam se! Pogledajte otvorene pozicije kod nas i postanite dio naše uspješne priče.