Istorija

Pogledajte vremenski raspored ključnih trenutaka i inovacija u našoj kompaniji do današnjih dana. Svrha ovog vremenskog rasporeda je prikazati kako se proizvodnja razvijala kroz vrijeme.

Uvijek smo korak ispred, jer ulažemo u budućnost!

Veliki važnost stavljamo na naše klijente i njihove potrebe. Naš tim je posvećen doprinosu konkurentnosti naših kupaca kroz naš kompetentan i motiviran pristup.

Vjerujemo da je korištenje moderne tehnologije ključno u postizanju naših ciljeva produktivnosti i kvalitete. Kao takvi, kontinuirano nastojimo integrirati najnovije alate i tehnike u naše procese.

Nadalje, shvaćamo da su stabilnost i rast naše tvrtke ključni za naš kontinuirani uspjeh. Predani smo tome da obje ove ključne točke dobiju jednaku važnost u našem budućem razvoju.

Sve u svemu, naš fokus na klijente i njihove zahtjeve, u kombinaciji s našom upotrebom moderne tehnologije i predanošću stabilnosti i rastu, izdvaja nas kao tvrtku predanu pružanju najbolje moguće usluge našim cijenjenim klijentima.

Grafikon rasta Metalprofit d.o.o.

Januar 2013. - Odluka o prvoj investiciji u cilju proizvodnje

Donošenje odluke o početku proizvodnje kućišta za upravljačke jedinice je bio dugotrajan i temeljit proces koji je uključivao istraživanje tržišta, analizu konkurencije, procjenu troškova i procjenu rizika. Nakon što su sve relevantne činjenice i podaci uzeti u obzir, donijeli smo odluku o početku proizvodnje i započeli s pripremom proizvodnih pogona i nabavkom potrebne opreme i materijala.

April 2014. - Početak proizvodnje i prve isporuke

Nakon završetka pripremnih radova na proizvodnim pogonima, započeli smo s proizvodnjom kućišta za upravljačke jedinice na površini od 1000 m2. S obzirom na visoku kvalitetu i konkurentnost cijene naših proizvoda, uspješno smo ostvarili prve isporuke kupcima u inostranstvu te proširili našu tržišnu poziciju.

Januar 2017. - Otvaranje nove proizvodne hale

Otvorenje nove hale predstavlja veliki korak u našem poslovanju. Započeli smo s proizvodnjom na površini od 2.100 m2.

Započnimo saradnju

Slobodno nas kontaktirajte. Odgovorit ćemo Vam u roku od 1-2 radna dana. Ili nas jednostavno pozovite odmah.