Proizvodi

Naš asortiman proizvoda od metala nudi raznolike opcije koje će zadovoljiti potrebe naših klijenata. Svi naši proizvodi su visokokvalitetni i izrađeni su od najboljih materijala.

Pogledajte naš asortiman proizvoda

Slobodno istražite naše stranice proizvoda, saznajte više detalja o njima i pregledajte galeriju slika.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate pitanja ili su vam potrebne konsultacije, popunite formu i mi ćemo vas kontaktirati

  UNESITE OVAJ KOD: captcha

  Uobičajena pitanja (FAQ)

  Ako imate bilo kakvih pitanja, pitajte nas i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem
  mogućem roku. Pronađite svoj odgovor!

  Metalprofit je specijaliziran za proizvodnju visokokvalitetnih proizvoda od lima, uključujući kućišta za ormare i strojeve, potporne dijelove, poklopce i ostale proizvode od lima po narudžbi. Također nudimo usluge laserskog rezanja, zavarivanja, bušenja, plastificiranja i montaže kako bismo zadovoljili specifične potrebe naših klijenata. Naš tim koristi najsuvremeniju opremu i tehnike kako bi osigurao precizne i učinkovite proizvodne procese. Posvećeni smo pružanju našim kupcima izvrsne usluge i visokokvalitetnih proizvoda koji udovoljavaju njihovim točnim specifikacijama.

  Da, naša tvrtka može proizvoditi proizvode prema crtežu kupca. Proizvodnja po narudžbi je proces projektiranja, inženjeringa i proizvodnje robe na temelju jedinstvenih specifikacija kupca. To znači da možemo kreirati proizvode koji su prilagođeni specifičnim potrebama i zahtjevima naših kupaca.

  Da, nudimo dostavu u inozemstvo. Imamo iskustva u slanju naših proizvoda u razne zemlje cijelog svijeta. Naš tim će raditi sa vama kako bi odredio najbolji način dostave i dao vam ponudu za troškove dostave. Imajte na umu da međunarodna dostava može potrajati duže od domaće dostave zbog carinjenja i drugih faktora.

  Da, nudimo usluge obrade metala. Naš tim ima veliko iskustvo u obradi raznih vrsta metala. Koristimo najsuvremeniju opremu i tehnike kako bismo osigurali visokokvalitetnu obradu koja zadovoljava specifične potrebe naših klijenata. 

  Vrijeme isporuke može varirati ovisno o proizvodu i odredištu dostave. Nastojimo sve narudžbe obraditi i poslati što je brže moguće. Nakon što izvršite narudžbu, dat ćemo vam procijenjeni datum isporuke na temelju odabranog načina dostave i odredišta. Imajte na umu da neočekivana kašnjenja zbog vremenskih prilika, carine ili drugih faktora mogu utjecati na vrijeme isporuke. 

  Da, imamo međunarodno priznat certifikat za ISO 9001:2015. ISO 9001:2015 je međunarodno priznata norma za sustave upravljanja kvalitetom. Certifikat osigurava da je organizacija implementirala sustav upravljanja kvalitetom koji zadovoljava zahtjeve kupaca i regulatorne zahtjeve. Naš certifikat pokazuje našu predanost pružanju visokokvalitetnih proizvoda i usluga našim kupcima.