Kučišta za upravljačke jedinice

Započnimo saradnju

Slobodno nas kontaktirajte. Odgovorit ćemo Vam u roku od 1-2 radna dana. Ili nas jednostavno pozovite odmah.

Katalozi

Preuzmite naše kataloge i prezentacije da bi imali više podataka o našim uslugama

PREZENTACIJA.PDF
3.4Mb

O PROIZVODU

U našem preduzeću ponosni smo što proizvodimo širok asortiman visokokvalitetnih kućišta za upravljačke jedinice. S proizvodnim kapacitetom od 5000 kućišta godišnje, možemo zadovoljiti potrebe naših kupaca, bilo da im trebaju samostojeća kućišta s jednostrukim ili dvostrukim vratima, serijska kućišta ili terminalna kućišta. 

Naš proizvodni program uključuje ne samo standardna kućišta iz našeg programa već i kućišta po narudžbi prema tehničkoj dokumentaciji kupca. Shvaćamo da svaki kupac ima jedinstvene zahtjeve i predani smo pružanju rješenja koja ispunjavaju te potrebe.

Ovisno o vašim potrebama, možemo ispuniti vaše zahtjeve za unutarnju ili vanjsku upotrebu, IP zaštitu, mobilna ili stacionarna rješenja i fleksibilne mogućnosti proširenja. Naš tim iskusnih stručnjaka koristi napredne tehnike proizvodnje i visokokvalitetne materijale kako bi osigurali da su naša kućišta izdržljiva, pouzdana i učinkovita. 

Ponosimo se našom predanošću kvaliteti i zadovoljstvu kupaca i uvijek rado radimo s našim kupcima kako bismo pronašli najbolje rješenje za njihove potrebe.