Naša Misija

Naša vodeća pozicija u industriji potvrđena je dugogodišnjom tradicijom u izradi kvalitetnih proizvoda od lima i metala. Otkrijte zašto smo broj jedan.

site image
Dobrodošli u MetalProfit d.o.o.

Vizija i misija su preduslov za rast i razvoj.

Naša misija je da kontinuirano radimo na unapređenju kvalitete proizvoda i usluga koje nudimo našim klijentima. Naš fokus je na pružanju rješenja koja su prilagođena specifičnim potrebama kupaca, uz istovremeno usvajanje najboljih industrijskih praksi kako bismo osigurali da su naši proizvodi i usluge u skladu s najvišim standardima kvalitete.

Uz to, nastojimo razvijati i obučavati naše zaposlenike kako bi bili u skladu s najnovijim trendovima i tehnologijama u našoj industriji. Na taj način, osiguravamo da su naši proizvodi i usluge uvijek u skladu s najboljim praksama i najnovijim inovacijama.

Također, usmjeravamo se na održivost našeg poslovanja i proizvodnje, tako da smo u stanju zadovoljiti potrebe sadašnjih generacija bez ugrožavanja sposobnosti budućih generacija da zadovolje svoje vlastite potrebe.

Sve ovo čini dio naše misije koja se sastoji od kontinuiranog napretka, razvoja i poboljšanja kako bismo pružili najbolju vrijednost našim klijentima, zaposlenicima i zajednici u kojoj djelujemo.

Naša Misija

Kao proizvođač visokokvalitetnih proizvoda i sklopova naša misija je da konstantno unapređujemo proizvodnju, usvajamo nove tehnologije i procese a sve u cilju ispunjenja potreba naših kupaca.

Naša Vizija

Naša vizija je biti globalni lider u proizvodnji visokokvalitetnih proizvoda i sklopova, usmjerena na konstantno unapređenje i prilagodbu specifičnim potrebama kupaca, uz fokus na razvoj zaposlenika i održivost.

Upravljanje Kvalitetom

Certificirani smo po normi ISO 9001:2015 od strane TüV Süd München za djelatnost obrada limova i drugih metalnih proizvoda plastičnom deformacijom i mašinskom obradom.