Montaža gotovih proizvoda

Naš tim je u mogućnosti kvalitetno i pouzdano montirati kompleksne sklopove kao npr. Kućišta CNC mašina ili velika kućišta za upravljačke jedinice. 

Katalozi

Preuzmite naše kataloge i prezentacije da bi imali više podataka o našim uslugama

PREZENTACIJA.PDF
3.4Mb

Započnite saradnju
sa nama

Budite slobodni da nas kontaktirate. Mi ćemo se potruditi da vas kontaktiramo u što kraćem roku što je obično 1-2 radna dana.

Za pouzdanu i kvalitetnu montažu gotovih proizvoda, odaberite naš stručni tim

Naš tim stručnjaka se može pohvaliti visokom razinom stručnosti u montaži složenih sklopova poput kućišta CNC strojeva ili velikih kućišta za upravljačke jedinice. Kao tim, pridajemo iznimnu pažnju završnoj kontroli proizvoda te osiguravamo da su naši proizvodi sigurno pakirani i isporučeni kupcu.

S našim naprednim tehničkim znanjem i iskustvom, montaža kompleksnih sklopova nije izazov za naš tim. Naša pažljiva kontrola kvalitete osigurava da su svi naši proizvodi precizno sastavljeni i potpuno funkcionalni prije nego što napuste našu fabriku. Isto tako, shvatamo važnost sigurne isporuke proizvoda našim kupcima. Stoga smo izradili posebne metode pakiranja i zaštitnih mjera kako bi osigurali da naši proizvodi stignu u savršenom stanju. Naša stručnost i preciznost osiguravaju da naši kupci dobiju visokokvalitetne proizvode koji će trajati dugi niz godina.

Za kvalitetnu montažu složenih sklopova, sigurnu dostavu proizvoda i visokokvalitetne proizvode koje nudimo, obratite se našem timu i uvjerite se u našu stručnost.

Zašto odabrati nas?

  1. Stručnost – Naš tim stručnjaka ima godine iskustva u montaži složenih sklopova. To nam omogućava da brzo i učinkovito rješavamo probleme tokom procesa montaže, što znači da se vaš proizvod može brže dovršiti.

  2. Kvaliteta – Pridajemo veliku pažnju kvaliteti naših proizvoda i usluga. Naša kontrola kvalitete osigurava da su svi dijelovi precizno sastavljeni i funkcionalni, a naša pažnja prema pakiranju osigurava sigurnu isporuku vašeg proizvoda.

  3. Pouzdanost – Naš tim se može pouzdati u kvalitetu našeg rada. Možete biti sigurni da će vaš proizvod biti isporučen u skladu s vašim zahtjevima i ugovorenim rokovima.

  4. Pristupačnost – Iako smo stručnjaci u svojoj djelatnosti, nastojimo ponuditi konkurentne cijene našim kupcima. Nudimo fleksibilne cijene i pristupačne opcije za montažu složenih sklopova.

  5. Brzina – Zahvaljujući našoj stručnosti, iskustvu i učinkovitim procesima, možemo montirati složene sklopove brzo i bez gubitka kvalitete. To vam omogućava da vaš proizvod bude gotov i isporučen brže nego što očekujete.

Kompleksne elektromehaničke sklopove kao npr. kompletno ožičene upravljačke ormare proizvodi naša sestra firma PIMS Elektro Oprema d.o.o (www.peo.ba)