CNC savijanje lima

Na 4 CNC savijačice obrađujemo i savijamo limove dužine do 3500 mm. Maksimalna sila savijanja je 150t.

Katalozi

Preuzmite naše kataloge i prezentacije da bi imali više podataka o našim uslugama

PREZENTACIJA.PDF
3.4Mb

Započnite saradnju
sa nama

Budite slobodni da nas kontaktirate. Mi ćemo se potruditi da vas kontaktiramo u što kraćem roku što je obično 1-2 radna dana.

Zašto je CNC savijanje lima najbolji izbor ?

CNC savijanje lima je tehnika obrade metala koja se koristi za savijanje limova u tačno određene oblike i uglove pomoću CNC (Computer Numerical Control) strojeva. To znači da se koriste računarsko kontrolirani strojevi koji se programiraju za savijanje lima u željene oblike, što osigurava visoku preciznost.

CNC savijanje lima se koristi u različitim industrijama, kao što su automobilska, građevinska i industrija strojeva, za proizvodnju dijelova od lima, kao što su kućišta, kutije, nosači i ostali metalni dijelovi. Ova tehnika savijanja lima također omogućava izradu složenih oblika i dizajna koji bi bili teški ili nemogući za postizanje tradicionalnim metodama savijanja lima.

CNC strojevi za savijanje lima su vrlo brzi i učinkoviti, što omogućava brzu proizvodnju velikih serija dijelova, a također minimizira gubitak materijala i troškove proizvodnje.

Koje su prednosti CNC savijanja lima?

Na 4 CNC savijačice obrađujemo i savijamo limove dužine do 3500 mm. Maksimalna sila savijanja je 150t.

Koristeći različite strojeve u mogućnosti smo vam ponuditi širok spektar različitih formi, radijusa i zaobljenja. Moderne mašine nam omogućavaju veliku preciznost i solidnu produktivnost u proizvodnji.

Postoje brojni razlozi zašto je CNC savijanje lima najbolji izbor u obradi metala: