Kućišta za strojeve i poklopci

Započnimo saradnju

Slobodno nas kontaktirajte. Odgovorit ćemo Vam u roku od 1-2 radna dana. Ili nas jednostavno pozovite odmah.

Katalozi

Preuzmite naše kataloge i prezentacije da bi imali više podataka o našim uslugama

PREZENTACIJA.PDF
3.4Mb

O PROIZVODU

U našoj tvrtki razumijemo važnost pružanja rješenja našim klijentima koja zadovoljavaju njihove jedinstvene potrebe. Zato naš proizvodni program uključuje složena kućišta za strojeve prema zahtjevu i dokumentaciji kupca. Specijalizirani smo za proizvodnju kućišta i poklopaca za strojeve koji služe sigurnosti opreme i osoblja te zaštiti od buke.

Naš tim iskusnih stručnjaka surađivao je sa širokim rasponom industrija, uključujući obradne centre, procesnu opremu i alatne strojeve, kako bi pružili rješenja koja ispunjavaju njihove specifične zahtjeve. Bilo da se radi o kućištu za CNC stroj ili zaštitnom poklopcu za stroj, imamo stručnost i resurse za isporuku visokokvalitetnih proizvoda koji ispunjavaju ili premašuju očekivanja naših kupaca.

Koristimo napredne tehnike proizvodnje i visokokvalitetne materijale kako bismo osigurali da su naši proizvodi izdržljivi, pouzdani i učinkoviti. Naša predanost kvaliteti i zadovoljstvu kupaca ogleda se u svemu što radimo, od početnog savjetovanja do isporuke konačnog proizvoda.