Projektno vođenje i Razvoj

Vaši zahtjevi su naša vodilja. Za svakog kupca je zadužen jedan Product Line Manager, koji  govori jezik kupca. U stalnoj komunikaciji sa vama i sa našim konstrukcijskim timom želimo razviti i ponuditi vam optimalno rješenje. Za to koristimo najmodernije 3D-CAD und CAM alate.

Katalozi

Preuzmite naše kataloge i prezentacije da bi imali više podataka o našim uslugama

PREZENTACIJA.PDF
3.4Mb

Započnite saradnju
sa nama

Budite slobodni da nas kontaktirate. Mi ćemo se potruditi da vas kontaktiramo u što kraćem roku što je obično 1-2 radna dana.

Kako vam možemo pomoći

U našoj tvrtki disciplinirano pristupamo dizajniranju i planiranju proizvoda prema zahtjevima naših klijenata. Naš tim inženjera primjenjuje načela iz inženjerstva, fizike, matematike i znanosti o materijalima kako bi osigurali da se svakom detalju pažljivo pristupi kako bi se riješili inženjerski problemi od projektiranja do proizvodnje.

Shvaćamo da svaki klijent ima jedinstvene zahtjeve i naši inženjeri pažljivo analiziraju svaki zahtjev kako bi osigurali funkcionalan, visokokvalitetan i vrhunski proizvod. Imamo bogato iskustvo i znanje koje primjenjujemo na svaki projekt, a koristimo se naprednim softverom i alatima kako bismo osigurali točnost i učinkovitost naših dizajna.

Naš cilj je pružiti našim klijentima rješenja koja ispunjavaju ili premašuju njihova očekivanja, a vjerujemo da to počinje discipliniranim pristupom procesu projektiranja i planiranja. Primjenom načela iz različitih područja znanosti i inženjerstva, možemo osigurati da naši proizvodi budu ne samo funkcionalni, već i izdržljivi, pouzdani i učinkoviti.

Koje programe i alate koristimo

Razumijemo važnost korištenja suvremenih softverskih programa i alata u procesu projektiranja i planiranja. Zato puno ulažemo u našu informatičku infrastrukturu kako bismo osigurali da se svi procesi odvijaju na naprednim poslužiteljima koji se temelje na HyperV platformi, maksimalno zaštićeni i osigurani s više razina pristupa svim podacima.

Vjerujemo da je korištenje najsuvremenijih softverskih programa i alata ključno za pružanje najboljih mogućih rješenja našim klijentima. Naš tim stručnjaka je obučen i iskusan u korištenju najčešćih softverskih programa koji se koriste u proizvodnom procesu, uključujući:


Koji su procesi u projektovanju ?

Po zahtjevu kupca izrada preliminarne dokumentacije i kalkulacije troška proizvodnog procesa

Prezentacija preliminarne dokumentacije i cijene proizvodnog procesa kupcu

Po odobrenju kupca, izrada nulte serije dokumentacije i nulte serije proizvoda

Revizija nulte serije dokumentacije i nulte serije prozvoda od strane kupca.

Puštanje u proizvodnju revidirane i odobrene dokumentacije, izrada proizvoda, kontrola kvaliteta i isporuka.